UiPath.Agent and UiPath.Executor run simultaneously

Hi, all :wave:

Recently, I have developed an automation process and made it a package and uploaded on Orchestrator.

The problems is…
Whenever I execute jobs using the package through Orchestrator, UiPath.Agent and UiPath.Executor run simultaneously so that the automation fails because all the robot actions are duplicate.

As you can see below screenshot, left white one(UiPath.Agent) and right green one(UiPath.executor) are running at once.
image

Automation runs without any problem when I execute it through UiPath Studio.

Can anyone help me figure out this issue? :sob:

Many Thanks,
David Cho

Hello @David_Cho!

It seems that you have trouble getting an answer to your question in the first 24 hours.
Let us give you a few hints and helpful links.

First, make sure you browsed through our Forum FAQ Beginner’s Guide. It will teach you what should be included in your topic.

You can check out some of our resources directly, see below:

  1. Always search first. It is the best way to quickly find your answer. Check out the image icon for that.
    Clicking the options button will let you set more specific topic search filters, i.e. only the ones with a solution.

  2. Topic that contains most common solutions with example project files can be found here.

  3. Read our official documentation where you can find a lot of information and instructions about each of our products:

  4. Watch the videos on our official YouTube channel for more visual tutorials.

  5. Meet us and our users on our Community Slack and ask your question there.

Hopefully this will let you easily find the solution/information you need. Once you have it, we would be happy if you could share your findings here and mark it as a solution. This will help other users find it in the future.

Thank you for helping us build our UiPath Community!

Cheers from your friendly
Forum_Staff