Orchestrator does not reflect input parameters

I have published a package with input parameters, but the input parameters are not reflected on the Orchestrator.
The following message is displayed in the input parameter field on Orchestrator.
“There are no input parameters defined for this version.”

When I searched past FAQs, the following description was found.
[About Input and Output Parameters]
(https://orchestrator.uipath.com/lang-en/docs/about-input-and-output-parameters)

Workflows that were created and published to Orchestrator prior to v2016.3 must be re-uploaded with a v2016.3 Robot so that the In and Out arguments of the Main. Xaml file can be displayed.

Although the situation is slightly different, is the package published in Studio 2018.2.3 not able to recognize the input parameter in Orchestrator 2018.4.3?
I would like to cope with a method other than Studio upgrade because there is only one version of Studio in my environment.

I use the following version:
Studio version 2018.2.3
Orchestrator version 2018.4.3

Regards.


お世話になります。

現在以下のバージョンで開発を行っております。
Studio version 2018.2.3
Orchestrator version 2018.4.3

初めて入力パラメータを持つパッケージをpublishしたのですが、
入力パラメータがOrchestrator上に反映されません。
(入力パラメータ欄に”このバージョンには入力パラメーターが定義されていません。”を表示されます)

Studioでは、Main.xamlのArgumentsに、Inの引数を複数定義しています。
想定ではこれだけの設定で入力パラメータが認識されると考えております。

過去のFAQを検索したところ、以下のような記載がありました。
入力パラメーターと出力パラメーター

作成したワークフローを v2018.3 より前のバージョンの Orchestrator にパブリッシュした場合、Main.xaml ファイルの「In」および「Out」引数を表示するには、v2018.3 のロボットへの再アップロードが必要になります。

少々状況が異なりますが、Studio 2018.2.3でpublishしたパッケージは、Orchestrator 2018.4.3では入力パラメータを認識させることはできないのでしょうか。
現在、環境にはStudioは当該1バージョンしか無いため、バージョンを上げる以外の方法で対応できたら幸いです。
宜しくお願いします。

The problem is solved.