in_Credentials does not belong to table error is showing at loading assets.(uipath level3 assignment1)


#1

table%20error

Please guide me if anyone knows.


#2

@SUPRIYA123 Can u share your workflow?


#3

Reframework01.zip (2.9 MB)

Please find the attached file.And let me know .Iam trying that.


#4

@SUPRIYA123 Hi there is no column with name as in_credentials in config file. that is why your getting error


#5

i changed that to same as in orchestrator asset name. But can u tell me why we are using system1_credentials in this workflow if u completed this assignment.


#6

@SUPRIYA123 system1_credentials are used logging into acme webpage? If it wrong can u specify where exactly u have used it.


#7

yes for acme system1 login only.


#8

@SUPRIYA123 whats ur doubt in it?


#9

Cleared now.If u completed uipath level3 assignment1,can u share your workflow please?


#10

Hi - Please change the setting in the config file(Assets Sheet).

Regards,
Nitesh


#11

ok
Can i know with what name u created in orchestrator assets?


#12

System1_Credentials


#13

I also created the same .But i am getting error like this…

Loading asset System1_Credentials failed: Invalid asset type. For credentials use Get Credential activity


#14

Please share your workflow if u completed assignment 1.


#15

I also created the same .But i am getting error like this…

Loading asset System1_Credentials failed: Invalid asset type. For credentials use Get Credential activity


#16

System error at initialization: Could not find file ‘C:\Users\scheekatla\Documents\UiPath\Reframework01\System1\ExtractWorkItemDataTable.xaml’. at Source: UiPath.Core.Activities

Can u tell what this issue is?


#17

It is not able to locate/find the file you have specified, Just check the file ExtractWorkItemDataTaable.xaml file in your working directory.

Regards,
Nitesh


#18

i checked and opened and invoked again that xaml file.but again i am getting that.Please share your workflow if possible.


#19

Try this out, In the InitAllSettings file, change the property vale of Get Asset type to Name.

below image for your referance.

Regards,
Nitesh


#20

tried what u said.Error i slike this:

Loading asset System1_Credentials failed: Could not find an asset with this name. Error code: 1002