How to login Office 365 within activity Microsoft 365

Hello everyone

I am currently having a problem when trying to login via Microsoft 365 activity I have captured element or image but all is false
while I used expolore UI to test it gave OK results

Do not know if anyone has encountered this situation yet or you have any other solution besides checking element or image exists

Thanks you

Hello @minhduc!

It seems that you have trouble getting an answer to your question in the first 24 hours.
Let us give you a few hints and helpful links.

First, make sure you browsed through our Forum FAQ Beginner’s Guide. It will teach you what should be included in your topic.

You can check out some of our resources directly, see below:

  1. Always search first. It is the best way to quickly find your answer. Check out the image icon for that.
    Clicking the options button will let you set more specific topic search filters, i.e. only the ones with a solution.

  2. Topic that contains most common solutions with example project files can be found here.

  3. Read our official documentation where you can find a lot of information and instructions about each of our products:

  4. Watch the videos on our official YouTube channel for more visual tutorials.

  5. Meet us and our users on our Community Slack and ask your question there.

Hopefully this will let you easily find the solution/information you need. Once you have it, we would be happy if you could share your findings here and mark it as a solution. This will help other users find it in the future.

Thank you for helping us build our UiPath Community!

Cheers from your friendly
Forum_Staff