UiPath robot issues at the time of execution

Hi team,

I am using UiPath Studio Pro version 2020.10.2 Community License
image

I’m facing issues while running the robot in WVD(Windows Virtual Desktop), all of a sudden the robot will encounter the below issues.

Error screenshot-1 :

In the above Error screenshot-1 , the robot has got stuck with the above error even though there is a file in the folder location path.

Error screenshot-2 :

In the above Error screenshot-2, there was already a folder named UnzippedDataFiles in the folder location path, but the robot could not proceed further

Error screenshot-3 :

In the above Error screenshot-3 , the robot has got stuck with the timeout issue where the robot was unable to proceed for the next activity.

All the above mentioned errors were happening only at my user end. But when I had tested the robot at my end I had not faced any such errors.

My user has a different system(desktop) environment where she is maintaining 3 screens. When I had installed WVD(Windows Virtual Desktop) in user system, it will appear 3 screens for one WVD desktop.

Since I’m using only one desktop and when I open my WVD, I can see only one screen because I’m not maintaining 3 screens.

the main problem is when I run the robot in WVD form my end( my desktop) it was working well and the robot execution was very smooth. But, when my user runs the same robot in her WVD, She is facing the above mentioned Errors

May I know what could have caused for the robot to get stuck with the above errors?
Also, I would like to know just because of the user maintaining 3 screens at her end ,Would there be an possibility of the error?

Because What I had observed WVD at user’s end looks like when the user connects to WVD, the screen will appear 3 times(this is because the user is maintaining one personal desktop with 3 screens )
So when the user minimizes/switches the one WVD(Windows Virtual Desktop) screen to normal desktop screen, the user could still see the other two WVD Screens with robot execution on the first WVD screen.

Could there be any possibility of the error because of the 3-screens environment at the user’s end?

Hello @eshwarsai_ks!

It seems that you have trouble getting an answer to your question in the first 24 hours.
Let us give you a few hints and helpful links.

First, make sure you browsed through our Forum FAQ Beginner’s Guide. It will teach you what should be included in your topic.

You can check out some of our resources directly, see below:

  1. Always search first. It is the best way to quickly find your answer. Check out the image icon for that.
    Clicking the options button will let you set more specific topic search filters, i.e. only the ones with a solution.

  2. Topic that contains most common solutions with example project files can be found here.

  3. Read our official documentation where you can find a lot of information and instructions about each of our products:

  4. Watch the videos on our official YouTube channel for more visual tutorials.

  5. Meet us and our users on our Community Slack and ask your question there.

Hopefully this will let you easily find the solution/information you need. Once you have it, we would be happy if you could share your findings here and mark it as a solution. This will help other users find it in the future.

Thank you for helping us build our UiPath Community!

Cheers from your friendly
Forum_Staff

Hi @eshwarsai_ks,
Apart from the other questions. Have you check if setup for 1 screen on this WVD will make process be able to work?