SAP Screen resolution changes

Hello everyone !

Below is the issue I’m having:

When I run the process using Orchestrator while connected to the VM, everything works well.

When I run the process with Orchestrator, with the VM closed, SAP’s resolution changes and then the selectors turn red and cannot get the correct selectors anymore.

Would you know the reason why this is happening and if there is a solution to this issue ?

Thanks in advance,

Have a nice day,

Hi @Geoffroy_Pantegnies,

This problem may be related to the resolution of the machine. I faced such a problem recently, you can adjust the resolution of the machine from the robot settings in Orchestrator.

How do you set the screen resolution for a UiPath robot? - Stack Overflow.

Regards
Ömer

Thanks for answering Omer, and I should have precised it but the settings in Orchestrator have already been adjusted.

Also, I’ve seen on your link a Uipath.settings file which I don’t have, may it be the issue ?

Hi @Geoffroy_Pantegnies

Did you also check the login to console option to True?

cheers

Hi @Geoffroy_Pantegnies,

You may be right, i am not sure.

Can you share the error message as text format. I will research it. Maybe it will helps.

Regards
Ömer

Hi Anil,

Yes, the log station is set in True.

Regards,

Unfortunatly I don’t have access to the file location.

I’ll ask their IT for it and come back to you :slight_smile:

Regards,

Hi @Geoffroy_Pantegnies

Screen resolution might not take effect with that option. Please set it to false manually. May be that’s why its failing

Hope this resolves

cheers

Hi Anil,

I’ve made the change but the result is the same.

Nouveau dossier compressé.zip (336.1 KB)

Hello Omer,

sorry for the late reply, I hope something good will come up from that !

Thanks again for taking time to help :slight_smile: