Orchestrator is not connectiong

I am using uipath studio standard community edition. I am not able connect orchestator.

Hi, which orchestrator you are trying to connect?
For community orchestrator
You need to register at
Platform.uipath.com

Are you getting any error ? If yes pls post the error msg

Hi @thotakuri

First connect your machine to orchestrator use this url https://platform.uipath.com/

Regards,
Kommi Jeevan.

@thotakuri

Welcome to our uipath community.

May i know what error are you getting at the time of connecting studio with Orchestrator ?

And also help me with screenshot of Orchestrator Settings in Robot Settings. Will check and let you what went wrong.

Hi
Welcome to uipath community
Kindly check with these stuffs that would surely resolve your issue
— first create a machine in orchestrator and that machine name should be same as in your system
To get that name go to start-> search as robot-> settings and get the machine name from there and paste the same while creating machine in orchestrator and copy the machine key after this from orchestrator and paste it in your system robot tray and mention the orchestrator url as well
— the. Make sure that we have a robot created in the orchestra with the same machine name and while entering the detail for username and password go to cmd window and type as whoami which will give use domain and username, enter the same in the orchestrator while creating robot
— create a environment now In the robot tab and tag the robot created in the previous step to this environment
— now back to our system in robot tray we have machine key, and orchestrator url mentioned readily and now we can connect

sometimes we may end up with some error while connecting
this thread would help on that

Cheers @thotakuri