Open multiple project Studio

Hey guys, i’m having a throuble, l have one project opened and l want to open another one but this error messagge appear: The installed versions of Studio and Robot do not match. Please restart your machine and try again.

l was sure, before l was able to open many projects in multiples instances of uipath studio
It is the comunity edition btw, any solution?

@kevinymg

I guess you also using Community Edition 2019.10.0-beta version right.

I am also facing this issue and submitted feedback. Could you please take screenshot of this and provide feedback to Uipath team. And you can submit feedback from Uipath studio also and there is option to submit feedback on top right corner. So that uipath team can fix this in next release.

@Pablito @loginerror

Please look into this error.

4 Likes

That’s wright, that’s the version i’m using
ok l’ll send the feedback, but it’s weird because as l said l was able to do this normally before, l hope they fix this as soon as possible

1 Like

Hi, me too. I’m having same problem when before it was no problem opening multiple studios.

1 Like

Hey I’m having the same problem. But for me I can open up to 2 studios… for the 3rd one, it gives the error… :thinking:

1 Like

@Lahiru.Fernando

I am getting this error while opening second one.

1 Like

Hello,

I am using 10-beta.477 and the same as @Lahiru.Fernando, I get the error when trying to open the third one.

1 Like

I’m running version 10-beta.477 too and I was able open up to 5 studios (didn’t want to open more :sweat_smile:)

Did you try reinstalling? Maybe it’s an installation bug

1 Like

@nerlichman please don’t open any more hahaha :rofl: lol

1 Like

I had eclipse opened too, my laptop fans sounded like a plain was about to take off :joy:

1 Like

It’s an issue with community version 19.10 beta
Please report a bug
Thanks

Hi @kevinymg and everyone

Could you try switching to Stable 2019.10 and try then? :slight_smile:

1 Like

@loginerror

How do I switch to Stable 2019.10?

Regards
@Juan_Carlos_Zazueta

Simply tick this checkbox:
image
(it was released today)

You can then monitor if the files are being download and installed in your Studio installation folder:
%userprofile%\AppData\Local\UiPath\packages
%userprofile%\AppData\Local\UiPath

2 Likes

@loginerror ,

Well, but when I Start the Studio appears this window
image

An I can not change the check box.

Regards
@Juan_Carlos_Zazueta

Hello @Juan_Carlos_Zazueta

Have you tried restarting the machine and running the Studio?

@Lahiru.Fernando,

I Did several times and now is working,

Thank You
Regards
@Juan_Carlos_Zazueta

2 Likes

l didn’t have to switch and it’s working normally on 2019.10.0-beta.463
Thanks, cheers

1 Like

@kevinymg

Yes it work, but is not a stable version.

This topic was automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.