Modern Folders - Triggers and Service account

Hi,

I am seeing few issues after moving to modern folder. Can anyone please help to resolve the below issues.

I have one modern folder → two service account ->one machine template(it contains 5 machines/VDI)

In machine template, specified 1 in unattended runtime.

In triggers, selected any user and dynamic allocation.

Orchestrator version - 20.10.12

  1. Triggers are not working all the time. - When we have 5 triggers to run at same time, only 2 or 3 jobs are running in the orchestrator. Validated all the machines to be in available status.
  2. Jobs are not going to pending state when we have more than 5 triggers scheduled at same time or if all the machines have job running.
  3. Jobs are always running with the first service account. I have never seen any jobs running with the second service account. Why is this behavior?

Hello @nikitha2319!

It seems that you have trouble getting an answer to your question in the first 24 hours.
Let us give you a few hints and helpful links.

First, make sure you browsed through our Forum FAQ Beginner’s Guide. It will teach you what should be included in your topic.

You can check out some of our resources directly, see below:

  1. Always search first. It is the best way to quickly find your answer. Check out the image icon for that.
    Clicking the options button will let you set more specific topic search filters, i.e. only the ones with a solution.

  2. Topic that contains most common solutions with example project files can be found here.

  3. Read our official documentation where you can find a lot of information and instructions about each of our products:

  4. Watch the videos on our official YouTube channel for more visual tutorials.

  5. Meet us and our users on our Community Slack and ask your question there.

Hopefully this will let you easily find the solution/information you need. Once you have it, we would be happy if you could share your findings here and mark it as a solution. This will help other users find it in the future.

Thank you for helping us build our UiPath Community!

Cheers from your friendly
Forum_Staff

Hello @nikitha2319 ,

Can you please visit this section of the documentation to see if your set up of runtimes aligns with what’s documented?

I hope this helps.

Since I have 5 machines, total 5 jobs has to run. One in each machine. But here triggers are not working properly. Please check my first point in the issue description.
Also if the machines have running jobs, the next trigger has to go to pending state which is also not happening.