Level 3 Assignment 2 - Performer

Hello team,

I have implemented Dispatcher and Performer activities for Level 3 Assignment. Dispatcher is working very well but on Performer have the following issue:

while even transactions (2, 4, 6, 8 etc) are running all process becoming very slow and while System1_CreateYearlyReport is executed I am receiving error when save as activity is reached (issue with selector.

I have no clue why is that.

Please advise what to do in order to fix the issue

Thank you

Hi
welcome to uipath community
may i know what was the selector error
Cheers @Dimitris_Chatzimicha

1 Like

Hi Palaniyappan,

Give me some minutes to replicate the error. I will sent it to you in a minute.

Thank you

Here is the error:

{
“message”: "Click Save: Cannot find the UI element corresponding to this selector: ",
“level”: “Error”,
“logType”: “Default”,
“timeStamp”: “16:06:49”,
“processVersion”: “1.0.0.0”,
“jobId”: “b64fbb3e-93cc-4799-a748-9ffbc514541c”,
“robotName”: “demoRobot”,
“machineId”: 6026,
“fileName”: “System1_CreateYearlyReport”,
“logF_BusinessProcessName”: “Framework”
}

I started to run main activity. First transaction item was finished fast but second transaction item is very very slow, since UploadYearlyReport is ended all processes after that are running slowly and after the error is thrown it goes from the beginning and that item transaction run fast as the first

It is clear that the selector is not recognized @Dimitris_Chatzimicha

Can you check if you are missing anything while sending the dynamic selector to the activity?

Hello Hareesh, i checked dynamic selectors before save action, I did some minor changes inside the selectors but I got the same error. It is very strange that this behavior is occured on the even transactions item. On the first transaction item everything going well but on the second item that issue with selector occurring.

Have you any idea what can I do?

For the part that becomes slow, try setting timeoutms to like 1000 for the activities that are acting slow.

Hi @Dimitris_Chatzimicha,

Please see if this works. I had faced similar issues and resolved it by going to this post: