Unable to run job in CE Orchestrator, get Failed message

orchestrator

#1

Trying to run a job in CE Orchestrator on https://academy2016.uipath.com as part of the education, but get message Failed.

Trying to make sense of the details, can anyone help please?

Process : HelloWorld-1031_DevTest
Package : HelloWorld-1031
Robot : HelloWorld-1031
Info : "Executor start process failed, reason System.Runtime.InteropServices.COMException (0x800700AA): The requested resource is in use. (Exception from HRESULT: 0x800700AA)\r\n at UiPath.UiSystemClass.OpenInteractiveWindowsSession(String bstrUser, String bstrPassword, UiOpenSessionFlags nFlags, String bstrApplication, String bstrAppArguments, Int32 nDelayMs, Int32 userToken, UiGenericOptions options)\r\n at UiPath.Core.Setup.OpenInteractiveWindowsSession(String username, String password, OpenSessionFlags flags, String application, String arguments, Int32 userToken, Int32 preferredWidth, Int32 preferredHeight, Int32 preferredDepth)\r\n at UiPath.Service.Impl.Executor.StartProcessInSession(Guid executorInstanceId, String username, String password, OpenSessionInfo sessionInfo, IntPtr userToken)\r\n at UiPath.Service.Impl.Executor.<>c__DisplayClass13_0.<b__0>d.MoveNext()"
Start Time : "2017-10-31T22:01:25.957Z"
End Time : “2017-10-31T22:01:26.3Z”

My machine running Windows 10 Pro, not part of a domain, using my normal microsoft email address and password for credentials, same as for normally logging in, UI Robot connects ok and can update package ok

Any ideas please?

Mike T


#2

Never mind, got it to run.

Had to use my Windows account name “mike” instead of the full email address I use to login.

I also updated the UiRobot Service properties ‘Log on’ option, selecting “Allow service to interact with the desktop”

Mike


#3

Mark your answer a solution. It might help somebody :slight_smile:


#4

@miket5,
Thanks a ton. It helped me. Keep it up…