Forum Achievements not display in UiConnect

Hello @loginerror and @ovi
forum Achievements did not display in UiConnect . earlier its display and their point also add on it but now its vanish
What is the reason??

Regards
Sandeep

5 Likes

Hi @sandeep13

Any chance you have changed your email on either platform? I believe your email should match on all platforms for the achievements to be properly recognized by UiConnect!

However, if you still have issue, you can always contact the UiConnect crew for direct assistance here.

1 Like

Thanks for your response
I haven’t change email on either platform.i will connect with UiConnect crew

Thanks

3 Likes

Same issue for me, but I really do not understand why it matters… @sandeep13 what are you missing on the UiConnect, besides a jpg/png/gif next to your picture?

1 Like

nothing @c.ciprian i fill all details .

1 Like

Hi,

What badges are you missing.
I can see here https://connect.uipath.com/profile/sandeep-pathak/achievements that you have almost all of them.

Best,
Razvan

1 Like

The ones from the forum. On my profile it’s the same

1 Like

@sandeep13 I understand now.

Let me check.

Best,
Razvan

3 Likes

hi
i am talking about forum achievements
in UiConnect show only Academy Achievements, Go! Achievements, Connect Achievements

Thanks

1 Like

Points have also gone down and trust level went from Member to Basic

1 Like

yeah .all depends on forum Achievements

1 Like

Thanks,

On it.

I will get back to you as soon as we resolve it.

Thanks.
Razvan

1 Like

@RazvanC

For me also same issue and points gone down.

1 Like

Hi,
Yes this is a general issue.

We are working to resolve it.

Best,
Razvan

3 Likes

Hi all,

The issues is fixed now.

Thanks for the feedback.

Best,
Razvan

5 Likes

Thanks @RazvanC

3 Likes

@sandeep13. Great. Thanks for putting this forward. :ok_hand: <3

2 Likes