Create new organization in automation cloud

I am having trouble creating a new organization in the cloud.

In the portal sometimes the option to create a new organisation appears and sometimes it doesn´t.

I delete all my browser data and open it in incognito mode and it doesn’t show up either.

Does anyone know why this is happening?

Thank you!

Hello @serggio!

It seems that you have trouble getting an answer to your question in the first 24 hours.
Let us give you a few hints and helpful links.

First, make sure you browsed through our Forum FAQ Beginner’s Guide. It will teach you what should be included in your topic.

You can check out some of our resources directly, see below:

  1. Always search first. It is the best way to quickly find your answer. Check out the image icon for that.
    Clicking the options button will let you set more specific topic search filters, i.e. only the ones with a solution.

  2. Topic that contains most common solutions with example project files can be found here.

  3. Read our official documentation where you can find a lot of information and instructions about each of our products:

  4. Watch the videos on our official YouTube channel for more visual tutorials.

  5. Meet us and our users on our Community Slack and ask your question there.

Hopefully this will let you easily find the solution/information you need. Once you have it, we would be happy if you could share your findings here and mark it as a solution. This will help other users find it in the future.

Thank you for helping us build our UiPath Community!

Cheers from your friendly
Forum_Staff

Hey @serggio

I think it will always show up if you follow the sign-up flow rather than the sign-in flow.

So, simply clicking this link to register a new Community Cloud account should do the trick (and then logging into an existing account):
https://cloud.uipath.com/portal_/register