Create Document Validation Action: Unable to deserialize the response

Hi everyone, i’m trying to create a a document validation action but during executing the workflow the activity throwing the follow error: Create Document Validation Action: Unable to deserialize the response.
Any help on this would be much appreciated.

Hello @JCapobianco!

It seems that you have trouble getting an answer to your question in the first 24 hours.
Let us give you a few hints and helpful links.

First, make sure you browsed through our Forum FAQ Beginner’s Guide. It will teach you what should be included in your topic.

You can check out some of our resources directly, see below:

  1. Always search first. It is the best way to quickly find your answer. Check out the image icon for that.
    Clicking the options button will let you set more specific topic search filters, i.e. only the ones with a solution.

  2. Topic that contains most common solutions with example project files can be found here.

  3. Read our official documentation where you can find a lot of information and instructions about each of our products:

  4. Watch the videos on our official YouTube channel for more visual tutorials.

  5. Meet us and our users on our Community Slack and ask your question there.

Hopefully this will let you easily find the solution/information you need. Once you have it, we would be happy if you could share your findings here and mark it as a solution. This will help other users find it in the future.

Thank you for helping us build our UiPath Community!

Cheers from your friendly
Forum_Staff

Can you please provide a workflow where this error reproduces?

i remain at your disposal for any other information

Hello @JCapobianco ,

Could you please add your project folder in a zip file and share it with us? Please also include a sample file on which this happens … or instructions on how to repro this issue.

Thank you,

Ioana

UiPath_project.zip (384.6 KB)

Hi, please find attached the project file with an example of document with pseudo date.

@JCapobianco
I was able to run the project end to end… all i did was just add the right file path to the project, and then change a storage bucket name so it fits my cloud orch setting…
I am using the latest community Studio and I am on the automation cloud orchestrator (community license as well).

Can you still repro the issue?

I tried again but the issue remains.
I am using the latest Enterprise Edition, I checked the machine permissions but it looks ok.

What Orchestrator version are you using?

Cloud Orchestrator

@JCapobianco Thank you for joining the call!

Issue is resolved if the “Access data through Orchestrator” option is not activated on the storage bucket, with the 4.12-preview IntelligentOCR package.

We are working on fixing this for the upcoming release, in the next enterprise IntelligentOCR version, as the “Access data through Orchestrator” feature is a new feature that can only be supported by a new activity pack version.

Again,

Thank you for reporting it!

Ioana

1 Like