UIPath Studio Error Message

studio

#1

Hi everybody, When building a robot everything works fine. but then running the robot it does not start. In stead it is giving this error message:

Cannot create and populate list type System.Collections.Generic.IReadOnlyCollection`1[System.String]. Path ‘ReferencedAssemblies.$values’, line 1, position 420.

System.ServiceModel.FaultException: Cannot create and populate list type System.Collections.Generic.IReadOnlyCollection`1[System.String]. Path ‘ReferencedAssemblies.$values’, line 1, position 420.

Server stack trace:
at System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime operation, ProxyRpc& rpc)
at System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)
at System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)
at System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)

Exception rethrown at [0]:
at System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)
at System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)
at UiPath.Models.IUiPathRemoteContract.StartJob(Stream jobInfo)
at UiPath.Models.UiPathProxy.StartJob(JobModel job)
at UiPath.Models.UiPathDuplexProxy.StartJob(JobModel job)
at UiPath.Workflow.Execution.WorkflowRunner.StartJob(JobModel job)
at UiPath.Workflow.Execution.WorkflowRunner.Run(String workflowFilePath, String projectName)
at UiPath.Workflow.ViewModels.MainViewModel.RunWorkflow()
at UiPath.Workflow.ViewModels.MainViewModel.<get_RunWorkflowCommand>b__72_0(Object param)
at UiPath.Workflow.RelayCommand.Execute(Object parameter)

I have uninstalled and reinstalled UIPath, I have also used uninstaller software to make sure that all (hopefully) files are removed, also in the registry. But when reinstalling the same error message is back again.

Does anybody have any idea what to do to fix this?