UI Studio :: UI Explorer Startup Error - Fails to Launch

First time user here but I cant use the UI Explorer in Tools. I’m getting an error as well on startup in Studio:
NU1801: Failed to retrieve information about ‘Extended.Wpf.Toolkit’ from remote source ‘https://gallery.uipath.com/api/v2/FindPackagesById()?id=‘Extended.Wpf.Toolkit’&semVerLevel=2.0.0’.
I have been into ‘Manage Packages’ but no clues as to what to do. Can anyone help please?

@martinc

Can you check the settings in Manage packages

Hope this helps

Thanks

@martinc are you using the latest version of UiPath ? If not then please update to the latest version as the bug wouldve been fixed, if the issue still doesn’t get resolved ,try uninstalling and reinstalling package‘Extended.Wpf.Toolkit’ . please also share a screenshot of the error received.

Thank you for coming back so quickly. Yes, that is what I have too, with obviously my name before Appdata.

Thanks for the quick reply, I am using Studio Pro 2020.6.0-beta.p3 Stable. I believe it is the latest as only downloaded last week, as I am a new user.

No luck however with the install of Extended.wpf.toolkit as I get this error:

The feed ‘https://api.nuget.org/v3/index.json [https://api.nuget.org/v3/index.json]’ lists package ‘Extended.Wpf.Toolkit.4.0.1’ but multiple attempts to download the nupkg have failed. The feed is either invalid or required packages were removed while the current operation was in progress. Verify the package exists on the feed and try again.

This problem is now resolved. The firewall was blocking me - not a UIPath problem at all. Thanks for all help.

This topic was automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.