23.6.1-beta.13324+Branch.release-v23.6.1.Sha.52787b786620e97cba5555379da6e6bb423b3e6b
Source: Use Browser Chrome: Google
Message: Could not find the UI element corresponding to this selector:
The closest matches found are:
[64%]
[61%]
[61%]
[60%]
[59%]
[57%]
[57%]
[56%]
[56%]
[55%]
Exception Type: UiPath.UIAutomationNext.Exceptions.ApplicationOpenException
UiPath.UIAutomationNext.Exceptions.ApplicationOpenException: Could not find the UI element corresponding to this selector:
The closest matches found are:
[64%]
[61%]
[61%]
[60%]
[59%]
[57%]
[57%]
[56%]
[56%]
[55%] at UiPath.UIAutomationNext.Activities.NApplicationCard.GetMainWindowByTargetApp(IActivityContextWrapper context, ITargetApp targetApp, CancellationToken cancellationToken)
at UiPath.UIAutomationNext.Activities.NApplicationCard.GetRuntimeData(IActivityContextWrapper context, CancellationToken cancellationToken)
at UiPath.UIAutomationNext.Activities.NApplicationCard.OpenOrAttach(IActivityContextWrapper context, CancellationToken cancellationToken)
at UiPath.UIAutomationNext.Activities.NApplicationCard.ExecuteAsync(NativeActivityContext context, CancellationToken cancellationToken)
at UiPath.Shared.Activities.AsyncTaskNativeImplementation.BookmarkResumptionCallback(NativeActivityContext context, Object value)
at UiPath.Shared.Activities.AsyncTaskNativeActivity.BookmarkResumptionCallback(NativeActivityContext context, Bookmark bookmark, Object value)
at UiPath.Shared.Activities.ContinuableAsyncNativeActivity.BookmarkResumptionCallback(NativeActivityContext context, Bookmark bookmark, Object value)
at System.Activities.Runtime.BookmarkCallbackWrapper.Invoke(NativeActivityContext context, Bookmark bookmark, Object value)
at System.Activities.Runtime.BookmarkWorkItem.Execute(ActivityExecutor executor, BookmarkManager bookmarkManager)