Need Serious Help - Assignment 2

Hey All,

I need serious help. I’ve read through the walk through guide and I’ve been reading all the previous post in reference to the Dispatcher workflow, but yet it’s not working for me.

Could someone please look at my process and point out any issues? I’ve been at this for two days, and I am posting as my last resort.

GetTransactionData.xaml (11.2 KB)

Process.xaml (9.9 KB)

Thanks!

1 Like

hello @jonathan89
what problem actually you faced .you got any error?
please give some details

thanks

hello @jonathan89
make sure Queue name must be same everywhere like config file, in orchestrator and in workflow

thanks

Hi @jonathan89

Please copy this selector in your Element Exists ‘Nav’ activity’s selector property:
"<webctrl aaname='" + in_TransactionNumber + "' tag='A' />"

I’ll give this a try later thanks.

1 Like

I forgot to take screen shots of the error. I’ll share later. Thanks

hey all,
@sandeep13 @Jan_Brian_Despi

I tried the suggestions but to no avail. Now, the Main workflow is not finding any transaction data, therefore, it is just logging me out. I have attached the workflows. Could you kindly review please and see if anything is wrong?

GetTransactionData.xaml (11.1 KB)

Process.xaml (9.9 KB)

Main.xaml (49.3 KB)

2 Likes

hello @jonathan89

please check NextPageExist value what is coming…

1 Like

Hi @jonathan89,

Please try the post by @sandeep13:

1 Like

Ok thanks, I think I see what happened. I delete the existing element and added a fresh one, changed the selector but looks to have forgot to assign the output.
I’ll try this later and let you all know.
Thanks

1 Like

@sandeep13 @Jan_Brian_Despi
Hey all,

I fixed the output as suggested, but still logs me out. I have copied the ‘Output Log’ below when debugging. Any suggestions?

1 Like

hello @jonathan89
can you send zip file so i look on that

thanks

1 Like

@sandeep13

here you go. appreciate you looking into this for me.

Dispatcher.zip (10.9 KB)

1 Like

@jonathan89

workflow look good.

could you try elemet exist selector in Get Transaction Data workflow

webctrl aaname=’"+in_TransactionNumber.ToString+"’ tag=‘LI’

instaed of webctrl aaname=’"+in_TransactionNumber.ToString+"’ tag=‘A’ />

one more thing check the value of in_TransactionNumber and NextPageExist

thnaks

2 Likes

Ok thanks. I’ll try this.
What would be the value for NextPageExist?

This worked. Thanks. But now I am faced with another issue. Please see error below in the Process.xaml

image

share activity screen shot or file where error occurred

Thanks