One or more errors occured

uiautomation
studio

#1

Hi

if i am running my xaml file it throws an error , daily one new new problem raising to me ? in my xaml file?
please find the screenshot of error and tell me ?
what is the error in that ?

image


#2

Hi @RaviDevaraj

Have you tried the property for type into as click on text or check the selector

Thanks
Ashwin S


#3

Hi @AshwinS2

In selector : webctrl id=‘tb_userid’ tag=‘INPUT’

Click on text ? Property is not there?


#4

HI @RaviDevaraj,

Refer this xaml file.
sample.xaml (9.1 KB)

Regards,
Arivu


Opening a URL at the TIME Loading Issues
#5

HI @arivu96

i download the sample xaml file.in that images are not found

so i tried to capture the images shows an error message.

see the error screenshot.
Regards
RaviDevaraj.


#6

Hi @RaviDevaraj,

Can you try in IE browser.

Regards,
Arivu


#7

HI @arivu96

I tried in IE It’s working Fine

why not properly working in Chrome?

Regards
RaviDevaraj.


#8

You need to add extension for Chrome browser.

Regards,
Arivu


#9

HI @arivu96


see the red colour box near bookmark

is this only i need to done right? or something else
Regards
RaviDevaraj.


#10

HI @arivu96


in uipath i am clicking on setup ment in that setup extension i clicked below that chrome options i was selected. At the time below screen will be available in that ADD TO CHROME green colour button is there if i am clicking on that it doesn’t working i ?

Regards
RaviDevaraj.


#11

Hi @RaviDevaraj,

yes thats it.

i checked in my local machine its working fine.

i just changes Browser Type to Chrome

Regards,
Arivu