Error systeem threading tasks.task

Hi, whichever bot I try to make, i get this error: Too many parameters for System.Threading.Tasks.Task`1[UiPath.Service.Api.RunJobResult] RunJob(UiPath.Service.Api.RunJobArgs)

Like I was going to scrape data from a web page, it wouldn’t even open the page for me, it had this error.

Any ideas? It is anything I am working on, it just gives me this error. Thanks for the patience, I am new at this.

hi,
i have the same problem. have you solved it?

Got the same problem atm.

20.4.0-beta.472

Too many parameters for System.Threading.Tasks.Task`1[UiPath.Service.Api.RunJobResult] RunJob(UiPath.Service.Api.RunJobArgs)

RemoteException wrapping System.ArgumentException: Too many parameters for System.Threading.Tasks.Task1[UiPath.Service.Api.RunJobResult] RunJob(UiPath.Service.Api.RunJobArgs) at UiPath.CoreIpc.Server.GetArguments(EndpointSettings endpoint, MethodInfo method, Request request, CancellationToken cancellationToken) at UiPath.CoreIpc.Server.<HandleRequest>d__21.MoveNext() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task) at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at UiPath.CoreIpc.Server.<>c__DisplayClass4_2.<<-ctor>b__6>d.MoveNext() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task) at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at UiPath.CoreIpc.IOHelpers.<WithResult>d__10.MoveNext() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task) at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at UiPath.CoreIpc.IOHelpers.<WithTimeout>d__161.MoveNext()

Solved my issue by restarting UI studio

Indeed I have. I got info later that this is common in this version of the Studio. Then I got another link to setup a previus version. I just dont know how to share it with you. This guy that teaches uipath rpa online send it to me via google drive. So perhaps try what guys said below, to restart Studio, if it doesnt work then ask him for the older version link or maybe it is found on google: https://www.youtube.com/watch?v=__gkKr6LWQA&feature=youtu.be