Türkçe İçerikli Sorular - Cevaplar - Paylaşımlar

Merhabalar,

Ben Ömer, Türk bir RPA Developer’ım. Forumda soru sormaya, cevap vermeye ve yeni başlıklar oluşturarak forum üyelerine yardımcı olmaya ve forumdan yararlanmaya çalışıyorum. Türkiyede’de RPA gittikçe yaygınlaşan bir teknoloji. UiPath özelinde Forum’da da büyük bir Türk kitlesinin olduğunu düşünüyorum. Bunun için Ask In Your Language kategorisinde ve Turkish etiketinde sorulacak sorulara hızlıca yanıt vermeye çalışacağım. Sizler de burada sorularınızı Türkçe sorarak İngilizce dil engeline takılmadan öğrenim gerçekleştirebilirsiniz. Burada da Türk Community’si oluşturmanın değerli olduğunu düşünüyorum. Benimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategori ilgilisine de konuyla ilgili mesaj gönderdim. Dönüş gelmesi durumunda yeni bir kategori açılma durumu bile söz konusu olabilir.

Türkçe sorularınıza beni etiketleyebilirsiniz.

İyi öğrenmeler dilerim :slight_smile:

Saygılarımla
Ömer

Merhaba Ömer Bey,
Ben Özgür İstanbul’dan yazıyorum sizlere. Basit bir anlatım ile kendimden bahsetmek istersem yaşım 35 ve herhangi bir bilgisayar programı bilmiyorum ama öğrenmek için çok çabaladım ama olmadı. btkakademide dolaşırken “UiPath” diye bir ders gördüm ve öğrenmek için bir göz attım.
Açık konuşmak gerekir ise bu yazılım ile neler yapılabilir konusunda pek fazla bir kaynak bulamadım.
Sizlere sorum şu olacak
Çok az python bilgisi olan birisi olarak bu programı kullanarak neler yapabilirim?
Whatsapp botu yazabilir miyiz?

İlk sorularım bunlardır sizin vereceğiniz cevaplara göre sohbete devam edebiliriz.
İyi günler