Details of issue in Classic 365 activity is:
RemoteException wrapping System.AggregateException: One or more errors occurred. (A task was canceled.) —> RemoteException wrapping System.Threading.Tasks.TaskCanceledException: A task was canceled.
at System.Threading.Tasks.Task.GetExceptions(Boolean includeTaskCanceledExceptions)
at System.Threading.Tasks.Task.ThrowIfExceptional(Boolean includeTaskCanceledExceptions)
at System.Threading.Tasks.Task1.GetResultCore(Boolean waitCompletionNotification) at System.Threading.Tasks.Task
1.get_Result()
at UiPath.Shared.Activities.AsyncTaskCodeActivityImplementation.EndExecute(AsyncCodeActivityContext context,
IAsyncResult result)
at UiPath.Shared.Activities.AsyncTaskCodeActivity.EndExecute(AsyncCodeActivityContext context,
IAsyncResult result)
at UiPath.Shared.Activities.ContinuableAsyncCodeActivity.EndExecute(AsyncCodeActivityContext context,
IAsyncResult result)
at UiPath.MicrosoftOffice365.Activities.Office365BaseClientActivity.EndExecute(AsyncCodeActivityContext context,
IAsyncResult result)
at UiPath.MicrosoftOffice365.Activities.Office365ClientActivity`2.EndExecute(AsyncCodeActivityContext context,
IAsyncResult result)
at System.Activities.AsyncCodeActivity.System.Activities.IAsyncCodeActivity.FinishExecution(AsyncCodeActivityContext context,
IAsyncResult result)
at System.Activities.AsyncCodeActivity.CompleteAsyncCodeActivityData.CompleteAsyncCodeActivityWorkItem.Execute(ActivityExecutor executor,
BookmarkManager bookmarkManager)
at System.Activities.Runtime.ActivityExecutor.TryExecuteNonEmptyWorkItem(WorkItem workItem)
at System.Activities.Runtime.ActivityExecutor.OnExecuteWorkItem(WorkItem workItem)
at System.Activities.Runtime.Scheduler.Callbacks.ExecuteWorkItem(WorkItem workItem)
at System.Activities.Runtime.Scheduler.OnScheduledWork(Object state)
at System.Activities.Runtime.Fx.SendOrPostThunk.UnhandledExceptionFrame(Object result)
at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(Delegate callback,
Object args,
Int32 numArgs)
at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatchWhen(Object source,
Delegate callback,
Object args,
Int32 numArgs,
Delegate catchHandler)
at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.InvokeImpl()
at MS.Internal.CulturePreservingExecutionContext.CallbackWrapper(Object obj)
at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext,
ContextCallback callback,
Object state)
at MS.Internal.CulturePreservingExecutionContext.Run(CulturePreservingExecutionContext executionContext,
ContextCallback callback,
Object state)
at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.Invoke()
at System.Windows.Threading.Dispatcher.ProcessQueue()
at System.Windows.Threading.Dispatcher.WndProcHook(IntPtr hwnd,
Int32 msg,
IntPtr wParam,
IntPtr lParam,
Boolean& handled)
at MS.Win32.HwndWrapper.WndProc(IntPtr hwnd,
Int32 msg,
IntPtr wParam,
IntPtr lParam,
Boolean& handled)
at MS.Win32.HwndSubclass.DispatcherCallbackOperation(Object o)
at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(Delegate callback,
Object args,
Int32 numArgs)
at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatchWhen(Object source,
Delegate callback,
Object args,
Int32 numArgs,
Delegate catchHandler)
at System.Windows.Threading.Dispatcher.LegacyInvokeImpl(DispatcherPriority priority,
TimeSpan timeout,
Delegate method,
Object args,
Int32 numArgs)
at MS.Win32.HwndSubclass.SubclassWndProc(IntPtr hwnd,
Int32 msg,
IntPtr wParam,
IntPtr lParam)
at MS.Win32.UnsafeNativeMethods.DispatchMessage(MSG& msg)
at MS.Win32.UnsafeNativeMethods.DispatchMessage(MSG& msg)
at System.Windows.Threading.Dispatcher.PushFrameImpl(DispatcherFrame frame)
at System.Windows.Threading.Dispatcher.PushFrame(DispatcherFrame frame)
at System.Windows.Threading.Dispatcher.Run()
at System.Windows.Application.RunDispatcher(Object ignore)
at System.Windows.Application.RunInternal(Window window)
at System.Windows.Application.Run()
at UiPath.Executor.Program.Main()
— End of stack trace from previous location —
--- End of inner exception stack trace ---
at System.Threading.Tasks.Task.ThrowIfExceptional(Boolean includeTaskCanceledExceptions)
at System.Threading.Tasks.Task1.GetResultCore(Boolean waitCompletionNotification) at System.Threading.Tasks.Task
1.get_Result()
at UiPath.Shared.Activities.AsyncTaskCodeActivityImplementation.EndExecute(AsyncCodeActivityContext context,
IAsyncResult result)
at UiPath.Shared.Activities.AsyncTaskCodeActivity.EndExecute(AsyncCodeActivityContext context,
IAsyncResult result)
at UiPath.Shared.Activities.ContinuableAsyncCodeActivity.EndExecute(AsyncCodeActivityContext context,
IAsyncResult result)
at UiPath.MicrosoftOffice365.Activities.Office365BaseClientActivity.EndExecute(AsyncCodeActivityContext context,
IAsyncResult result)
at UiPath.MicrosoftOffice365.Activities.Office365ClientActivity`2.EndExecute(AsyncCodeActivityContext context,
IAsyncResult result)
at System.Activities.AsyncCodeActivity.System.Activities.IAsyncCodeActivity.FinishExecution(AsyncCodeActivityContext context,
IAsyncResult result)
at System.Activities.AsyncCodeActivity.CompleteAsyncCodeActivityData.CompleteAsyncCodeActivityWorkItem.Execute(ActivityExecutor executor,
BookmarkManager bookmarkManager)