When I try to open the browser it's giving an error message or #4 extension setup failed. I tried to install my browser using the tools from the uipath and also using the browser settings.i tried all the ways .can anyone help me out?

When I try to open the browser it’s giving an error message as
#4 extension setup failed. I tried to install my browser using the tools from the uipath and also using the browser settings.i tried all the ways .can anyone help me out?

Hi @Pujitha_reddy_Akkala

Welcome to UiPath Forum.

You can refer the below for more details about UiPath Extensions.

Hope this will be useful. Thank you.

Have you installed uipath extension in your browser ??

Yes

Reinstall it once again and run the flow again

Did it just now but when I try to instal from the uipath studio it’s showing error#4

try to run your flow in other browsers like ( firefox, IE)
if its ran well
then uninstall your browser and reinstall it again

make sure that communication method of open browser as native

@Pujitha_reddy_Akkala

Check below post for you reference

Hope this will help you

Thanks

Hi

Welcome to uipath forum

Did we try after restarting your machine

Cheers @Pujitha_reddy_Akkala

Yes I uninstalled and installed it again, even then it’s the same

Can I please know what is the term native in this, thank you

Hi @Pujitha_reddy_Akkala ,

Have you Checked the Below Post ?

Pay attention to Srini84’s reply

Sorry it’s not in English, I couldn’t understand

Sorry I’m new to ui path , actually I didn’t get what he mentioned, can u please resolve it?