The requested resource is in use. (Exception from HRESULT: 0x800700AA)


#1

Hi,

I’ve come across this runtime error and unable to resolve it.

Any help will be appreciated, thanks.


#2

@Supernova - Could you please refer to the below post?


#3

Thanks, that’s using the hotkey function as an alternative solution

But I wanted to understand why I was getting the error using the Go Back activities


#4

I tried using Go Back activity using the attached file. I did not see this issue.

Would you be able to share your XAML file?

TestGoBack.xaml (7.9 KB)


#5

Yep, thanks.

SHA1Online_GetHashCode.xaml (10.9 KB)


#6

I removed your invoked workflow and replaced the text to key with a static value and it works just as expected for me. I assume since it was set to browser type of IE that you are also using IE. Have you tested if you can get the go back activity to work as expected in another webpage or if it returns the same exception?


#7

Seems weird. It works well on another web page but throws this runtime error on this specific site. Just needed to understand the cause but still can’t work it out.


#8

@Supernova - Can you check manually if you are able to go back to previous page by clicking the back button on the browser? Sometimes the back button does not actually take you back to the previous page if there is a form submission involved.


#9

Hi @Supernova

Could you confirm your version of studio and all activity packages?


#10

Hi,

2018.4.3

Thanks


#11

Hi,

Apologies for the delay, yes I was able to go back manually by clicking the back button.


#12

Do you happen to run unattended workflows on this machine? I found out that this error message is related to a robot that runs with a login to console set as true. It is possible to work around the issue by setting that value to false.

See here: