Take screen shot is not working getting selector error

uiautomation
studio

#1

take screen shot is not working getting selector error, This activity was working fine.
But getting error as Main has thrown an exception

Source: Take screenshot - Successful Login

Message: Cannot find the UI element corresponding to this selector:

Exception Type: SelectorNotFoundException

UiPath.Core.SelectorNotFoundException: Cannot find the UI element corresponding to this selector: —> System.Runtime.InteropServices.COMException: Cannot find the UI element corresponding to this selector:
at UiPath.UiNodeClass.FindFirst(UiFindScope scope, String nodeID)
at UiPath.Core.UiElement.FindFirst(FindScope scope, Selector selector)
— End of inner exception stack trace —
at UiPath.Terminal.Activities.TerminalSession.OnFaultedCallback(NativeActivityFaultContext faultContext, Exception exception, ActivityInstance source)
at System.Activities.Runtime.FaultCallbackWrapper.Invoke(NativeActivityFaultContext faultContext, Exception propagatedException, ActivityInstance propagatedFrom)
at System.Activities.Runtime.FaultCallbackWrapper.FaultWorkItem.Execute(ActivityExecutor executor, BookmarkManager bookmarkManager)


#2

Hello there,
It’s issue with finding reliable selector.
Please make use of UiExplorer and wildcards and give a try.
please do search in the forum as there are multiple tread created by the same name.

Reference1


#3

Hi ,
here the test was successfully running. And suddenly i am getting this selector error. It seems issue is with Ui path. Please suggest.
Thanks.


#4

ok how about tweak the browser property as shown here (set it never) if still same will add qa team.