Dupa cum puteti vedea in intrebarile pe care le-am mai pus am creat o aplicatie care se conecteaza la o evidenta a studentilor, preia foaia de catalog si salveaza datele intr-un excel.
Am legat mai departe un un fisier excel la aceasta aplicatie astfel incat sa am deja studentii si datele lor la indemana si sa nu mai fie nevoie sa le introduc manual. Acum vreau sa leg la aceasta aplicatie o baza de date online, https://supabase.com, aceasta mai exact si nu stiu cum sa fac asta sau daca este posibil.
Is that a site where you have the required data …or is it a database?
If site…you can open the data and then extract the data as table using table extrction and use it
Cheers
Hi @david_ilie
Nu vă puteți integra direct cu aplicația Superbase, dar puteți utiliza aplicația Superbase ca browser și puteți face automatizarea browserului web extragând datele bazei de date utilizând extragerea tabelului sau extragerea ca tabel de date, pentru aceasta puteți utiliza extragerea tabelului de date activitate și stocați datele extrase într-un tabel de date.
Sper ca ajuta!!
Hi @david_ilie
Yes, it is possible to connect UiPath to Supabase, a popular open-source alternative to Firebase. To connect UiPath to Supabase, you can use UiPath’s HTTP Request activities to make API calls to Supabase endpoints.
Hope it helps!!
Can you provide me an example, please?
And how can I do it?