Level 3 Assignment 1 evaluation fault

My Friend Submitted Level 3 assignment 1. Everytime he is getting 0/100. He didnot reset data before submitting file. He is getting total items as 0. Please find the screenshot below.

Capture

1 Like

Hi @Manjuts90 , the scoring system is frustrating at times, because you don’t get feedback on what you did wrong. My suspicion is that your friend didn’t trim the string that he input into shaonline. If you don’t trim the string, it looks something - like - this instead-of-this, which gives you the wrong hash, which gives you zero points for each work item.

@pathLessTaken total items as 0 did u see the screenshot. He should have got that correctly if he hash generation is wrong.

@Manjuts90 if you get the wrong hash each time, you get 0 / 100.

1 Like

@pathLessTaken atleast I should have got total items right? I have checked post in Uipath all have got total items atleast if they have got hashcode wrong also.

@Rammohan91 @indra @ovi @PrankurJoshi can u please look into this issue in assignment 1 evaluation error. I have checked hashcode, it is correct only.

Please verify hashcode and formula, formula should be like ClientId-Client Name-ClientCountry. Secondly reset the test data, run your program and submit the assignment as a zip or video I would prefer a zip. Verify that all the WI5 items are set to completed and dont reset the data after your submit the assignment

@PrankurJoshi I verified hashcode and formula, it is correct only. I didn’t reset data and I submitted my file in zip only. One thing I like to mention I checked many post on this everyone atleast they got total items correctly, but I am getting everything zero.

Have you checked that all the WI5 items are set to completed after running your program? Can you attach a screenshot of you formula and hashcode

You total items say’s 0. I doubt if you really have any WI5 items under acme-test.com. Can you cross check that once?

Thanks,
Rammohan B.

@Rammohan91 i have around 10 WI5 items

@PrankurJoshi please find the attached screenshot.

Capture

I believe below 2 Criteria should be enough for the validation,

  1. Proper hashcode under comments for each of the WI5 items.
  2. Status moved to Complete for all the WI5 Items records.

If you have both of them satisfied, I would suggest you to reset the data again, rerun the execution and then perform the evalution again.

Thanks,
Rammohan B.

@Rammohan91 i will do that and let u know. But my question atleast i should have got total items correctly right? i checked many post in forum all got total items some number.

Yes, you are right. Total Items should give the number of items to be processed in your case may be 10. That’s why i had a doubt if there are really any items to process. Lets reset the data once and see if you again see the same issue.

Thanks,
Rammohan B.

@Rammohan91 i still getting total items as 0 only. Please check the screenshot below.

he his using company mail id will it be a problem?

Is the email id different for acme-test.com and academy?

Thanks,
Rammohan B.

1 Like

I meant the actual generated HashCode and Formulae or your workflow for Extracting Client Information, which is invoked in Process.xaml

1 Like

@Rammohan91 @PrankurJoshi @pathLessTaken Sorry all my friend used different email id acme accout. Thanks you all for your replies and time spent on this question.

1 Like