Level 3 Assigment 2 dispatcher - Next Page - I’m having issues with the Click and OnElementExist activities

Hi All,

I am having big problems with the dynamic selector on the click next page requirement in the Dispatcher project and as a result the Element Exists does not find the correct page

One sees the mouse on the correct dynamic page number (2) but it does not execute the click

I have now spent several days (10 + hours) on this problem and tried every imaginable scenario to get this to work, the closest i get is leaving the simulate click off and then it opens the next page correctly but in a new browser screen

I have tried all the combinations on the click activity (Simulate type, Click Type and mouse button) as well as combinations on the selector itself (full / partial, Tags = A, LI, Span, page-number and page-number current etc.)

I have looked at all of the posts the forum about this subject but none the responses seem to provide a solution that works

Selector

“”

Any help would be most appreciated

Thank you

Frank

1 Like

Can you send the screen shot of the issue and on which browser you are running the workflow.

Thanks
@franciscus.commandeu

1 Like

Can you send me the screenshot of your error??..

Continuing the discussion from Level 3 Assigment 2 dispatcher - Next Page - I’m having issues with the Click and OnElementExist activities:

1 Like

Send the selector screenshot

Thanks
@franciscus.commandeu

Put your click activity inside the attach browser and send me your selector which you are using in the click activity.

Continuing the discussion from Level 3 Assigment 2 dispatcher - Next Page - I’m having issues with the Click and OnElementExist activities:

HI,

Thanks for the quick response,

The click activity is within an attach browser

I am using Internet explorer 11

1 Like

Refer to this post Level 3 Assignment 2 Click on Next Page

Thanks
@Manish540
@franciscus.commandeu

1 Like

Attach Browser screenshot

Thank you

Hi Hasib,

I have been thru that post already and tried everything, you will see my selector is the same as in the post

I have also tried a click text with various inputs (Selector, Spaces etc.)

Thanks for your help

Send me the workflow file.

Thanks
@franciscus.commandeu

Send me your attach browser selector and click activity selector.

1 Like

Process.xaml (13.4 KB)

1 Like

Attach browser selector issue

Change to

Thanks
@franciscus.commandeu

1 Like

There are some mistakes in your selectors buddy.
In attach browser use this selector : html title=‘ACME System 1 -*’ />
and in click activity just use : webctrl aaname=’+in_TransactionItem+’ tag=‘LI’ />

1 Like

Hi Hasib,

Thank you, i have made the amendments and still have the same problem
Process xaml file attached

much appreciated

FrankProcess.xaml (13.3 KB)

Send the screenshot of the error

Thanks
@franciscus.commandeu

Process.xaml (13.3 KB)