I get the error in the orchestrator

Hello family I try to run the program in program its an invoice convert to pdf read the data from online excel after that place in the word and convert to pdf then after sending in the mail

hear it’s running the studio but it’s not run into another system.

Please help me I don no whats happening

  • Process: STSK-Invoice
  • Environment:
  • Robot: hPYbOT
  • Machine name: DESKTOP-8GD3IT5
  • Info: Could not find the UI element corresponding to this selector:
    [1]
    [2]
    [3]
    [4]
    [5]

Search failed at selector tag:
[5]

The closest matches found are:
[80%]
[80%]
[80%]
[80%]
[72%]
[72%]
[67%]
[67%]
[67%]
[67%]

RemoteException wrapping UiPath.Core.SelectorNotFoundException: Could not find the UI element corresponding to this selector:
[1]
[2]
[3]
[4]
[5]

Search failed at selector tag:
[5]

The closest matches found are:
[80%]
[80%]
[80%]
[80%]
[72%]
[72%]
[67%]
[67%]
[67%]
[67%]
at UiPath.Core.Activities.ObsoleteTaskAsyncCodeActivity`1.EndExecute(AsyncCodeActivityContext context, IAsyncResult result)
at System.Activities.AsyncCodeActivity.System.Activities.IAsyncCodeActivity.FinishExecution(AsyncCodeActivityContext context, IAsyncResult result)
at System.Activities.AsyncCodeActivity.CompleteAsyncCodeActivityData.CompleteAsyncCodeActivityWorkItem.Execute(ActivityExecutor executor, BookmarkManager bookmarkManager)

  • Start Time: 01/01/2021 11:55:52 AM
  • End Time: 01/01/2021 11:57:06 AM
  • Input Values: null

Output Values: Empty

  • Has Recording: false

I hope I get a replay From you

Thanks
Chethan P

Hi @copy_writes

I think it is selector issue

1 Like

in my lap its working properly in another system its not working proper

@copy_writes
This is selector issue as mentioned by @NIVED_NAMBIAR.
Get the selector where it is failing in the system you executed &
compare and check the selector in the Uipath code you executed with the above selector

1 Like

Hi @copy_writes
The error message clearly shows its a selector not found issue
You can execute the process in debug mode and check it, make sure you select
waitforReady property selected to complete.
and try once

1 Like

Yes I got the solution I just check by debugging in that system some selectors are not proper for that reason I get an error and I have some dought if we use this application we have to change the selectors. actually, I use the dynamic selector but I get this error and send hotkey also not working after I add some activity to that like before press f12 click to the word once after that I use hotkey now it’s working can anyone explain why?

And Special thanks to everyone who replay this topic.
@NIVED_NAMBIAR @elina @NIVED_NAMBIAR
Thanks
Chethan P

2 Likes

This topic was automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.