How can i add formula in Excel cell and copy past the cell to have only the value

Formula : =SI(Q2<>“;DATE(ANNEE(Q2)+10;MOIS(Q2);JOUR(Q2));SI(L2=”;SI(P2=“;DATE(ANNEE(AUJOURDHUI())+28;MOIS(AUJOURDHUI());JOUR(AUJOURDHUI()));DATE(ANNEE(P2)+28;MOIS(P2);JOUR(P2)));SI(P2<>”;SI(FRACTION.ANNEE(P2;L2)<3;DATE(ANNEE(L2)+28;MOIS(L2);JOUR(L2));DATE(ANNEE(P2)+25;MOIS(P2);JOUR(P2)));SI(FRACTION.ANNEE(AUJOURDHUI();L2)<3;DATE(ANNEE(L2)+28;MOIS(L2);JOUR(L2));DATE(ANNEE(AUJOURDHUI())+25;MOIS(AUJOURDHUI());JOUR(AUJOURDHUI()))))))"

Error :

UiPath.Excel.ExcelException: The data you want to write “=SI(Q2<>”;DATE(ANNEE(Q2)+10;MOIS(Q2);JOUR(Q2));SI(L2=“;SI(P2=”;DATE(ANNEE(AUJOURDHUI())+28;MOIS(AUJOURDHUI());JOUR(AUJOURDHUI()));DATE(ANNEE(P2)+28;MOIS(P2);JOUR(P2)));SI(P2<>“;SI(FRACTION.ANNEE(P2;L2)<3;DATE(ANNEE(L2)+28;MOIS(L2);JOUR(L2));DATE(ANNEE(P2)+25;MOIS(P2);JOUR(P2)));SI(FRACTION.ANNEE(AUJOURDHUI();L2)<3;DATE(ANNEE(L2)+28;MOIS(L2);JOUR(L2));DATE(ANNEE(AUJOURDHUI())+25;MOIS(AUJOURDHUI());JOUR(AUJOURDHUI()))))))” has a wrong format, or Excel is busy. If your data is a formula, make sure you use comma as parameters separator. Please check that you are not editing a value and that no dialog windows are opened. —> System.Runtime.InteropServices.COMException: Exception from HRESULT: 0x800A03EC
at System.RuntimeType.ForwardCallToInvokeMember(String memberName, BindingFlags flags, Object target, Int32 aWrapperTypes, MessageData& msgData)
at Microsoft.Office.Interop.Excel.Range.set_Value(Object RangeValueDataType, Object )
at UiPath.Excel.WorkbookApplication.<>c__DisplayClass73_1.b__1()
at UiPath.Excel.ExcelContextHelper.Execute(Action action, ExcelContext context, Object contextParams)
— End of inner exception stack trace —
at UiPath.Excel.Activities.ExcelInteropActivity`1.EndExecute(AsyncCodeActivityContext context, IAsyncResult result)
at System.Activities.AsyncCodeActivity.System.Activities.IAsyncCodeActivity.FinishExecution(AsyncCodeActivityContext context, IAsyncResult result)
at System.Activities.AsyncCodeActivity.CompleteAsyncCodeActivityData.CompleteAsyncCodeActivityWorkItem.Execute(ActivityExecutor executor, BookmarkManager bookmarkManager)