Get info from website

Hi,

Can any one help me please,

I want to generate Employee no and employee email id after entering all the information in the fields.
After entering some fields before clicking submit button, what ever data is entered in fields is lost and then after clicking submit button, only emp id is generated but not emp email id.

Can anyone help me please.Im Stuck here.

Seq-Get-Employee ID nd Email ID.xaml (24.7 KB)

Hi, i tried with your code but set variables specific values and run correctly. If Fname and Lname filled then email generated right.

Also, can remove Delay and on Properties set WairforReady=COMPLETE and check SimulateType and EmptyField for better performance.

Hi @saritha

I have attached the updated workflow for the same :-
Seq-Get-Employee ID nd Email ID.xaml (26.5 KB)

@rajusharath has created the this. You may refer the below videos.

Mark as solution and like it :slight_smile:

Happy Automation :raised_hands:

Best Regards
Er Pratik Wavhal :robot::man_technologist:t4: :computer:

Thank you for ur reply.

Its working (generating emp no and emp id) when ever we are giving fname and lname.

But when I’m entering fname,lname,dob,designation and gender its not generating emp id. Dont know why.

Thank you

Hi Pratik,

I’m trying this example only.Thank you for the video.

Will look at this video. Thank u so much.

I tried to download but couldn’t download it because of versions.

hi @saritha

I have solved your issue in my updated workflow. You may refer the same.
You may refer the videos now.

Mark as solution and like it if my workflow helps you :slight_smile:

Happy Automation :raised_hands:

Best Regards
Er Pratik Wavhal :robot::man_technologist:t4: :computer:

This topic was automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.