Am creat o aplicatie care imi afiseaza datele preluate dintr-un excel. Vreau ca atunci cand selectez un element si apas pe butonul “Afiseaza mesaj” sa-mi afiseze numele elementului selectat. De exemplu daca selectez elementul ce contine numele “Duduianu”, CNP “nu” si parola “da” si apas pe butonul de afisare sa imi apara un message box care sa-mi afiseze mesajul “Duduianu”, adica numele lui. Cum fac asta?
For that…create a variable in the value binding field of tables…say var
Now in the button events…use a shoe message and give the message as var.column you need
Cheers
Nu stiu daca mai este de actualitate dar ai optiunea sa folosesti informatia care este selectata din tabel. Daca “selectezi” un rand din tabel, poti sa expui informatia din ce coloana vrei tu, sau chiar sa o concatenezi si sa afisezi toate coloanele.
De exemplu, avem un tabel care se numeste Multiple_choices_Table iar coloanele sale sunt Project Name, Salesforce Account Name, Salesforce Account Number si Project ID. Prin urmare, poti afisa valoarea coloanei din randul care este selectat in mod curent.