CE License Issue - wont activate -cannot use CE on this machine after activating a trial


#1

I terminated a server I had UIPATHSTUDIO CE installed on for 5 days, setup a new server and trying to register it I get:

Activation failed with error: 0
Error description: Cannot use Community Edition on this machine after activating a trial or Enterprise license code. Please enter a valid license key.
License status: Device ID already activated

Device ID: uwHq0ymcwdPodfeFVYy6
Computer: EC2AMAZ-HK74S0I
User Name: Administrator

UIPATH says to only post on this forum to get CE issues resolved.

any help on getting this machine registered with CE ?


#2

Are you using the same exe setup? on the new server. Yes that is right for CE users only support is this Forum


#3

Yes,

I tried getting a new trial download but I looks like they gave me same download cause I used same email.

As when I used the new download I get the same thing after install.

The old server doesn’t exist anymore, how can I install on a new one?


#4

You might be having same setup on your email CE can be installed up to two machines


#5

ok, so how do I fix this?

It won’t run due to that issue of license.


#6

On your new server download the setup you received over the email and install it or if you are using Beta version you can install it directly from forum


#7

same thing - again, this is a brandnew machine so no idea why its doing this.

Activation failed with error: 0
Error description: Cannot use Community Edition on this machine after activating a trial or Enterprise license code. Please enter a valid license key.
License status: Device ID already activated

Device ID: uwHq0ymcwdPodfeFVYy6
Computer: EC2AMAZ-HK74S0I
User Name: Administrator