Cannot Trigger UiPath Robot after Update to latest UiPath studio version

Cannot Trigger UiPath Robot after latest Update UiPath studio version

Earlier it’s working fine,
After updated latest version of UiPath studio Triggers are not working,

Thanks in advance

Are you using the Orchestrator for the same?

@Ashok_kumar7

1 Like

Hi @Ashok_kumar7

Can you elaborate your query? Do you face any error in the logs. Share us the screenshot

Regards
Gokul

1 Like

Yes Bro,
Earlier everything is Trigger from Orchestrator only.

I updated latest version of studio then onwards not working trigger.

1 Like

No log msgs are there…

Two days before everything running smoothly from Orchestrator Triggers…

I updated latest version of studio then onwards not working trigger and not showing any log msgs also

@Ashok_kumar7

You are able to see the Robot is connected or not?

Can you please send us the logs which you are getting after triggering the process.

1 Like

Yes Robot are connected.

But not showing any log msgs

@Ashok_kumar7,

When you start the process it is going in pending state?

1 Like

If i trigger manually from UiRobot it’s working fine, but it’s not working from automatic schedule time

1 Like

Yes, it’s showing pending status

Okay Can you share the trigger screenshot if is posible? @Ashok_kumar7

1 Like

check this out?

1 Like

@Ashok_kumar7 Is the prcoess running fine. or process also fails. Some times the orchestartor doesn’t show log messages when the orchestrator db was full. In that case you have to clear the data in the db

1 Like

May be the reason is Machine and robot is not set correctly @Ashok_kumar7

Have a look on the thread

Regards
Gokul

1 Like