Cannot sign in to Orchestrator from Studio - logs provided

Hello to all,
I have issue with UiPath Community Edition.
I lost connection to Orchestrator (from Studio).
I try Sign In but after clicking the button nothing happens.
I reinstall UiPath, and at welcome window (where I can Sign In ) I paste my Orchestrator URL -
https://cloud.uipath.com/s*******l/DefaultTenant/orchestrator_/
I click Sigh In and noting happen.
I was wondering if log can help to resolve the issue:
08:54:16.6775 => [ERROR] [UiPath.Studio] [4] Error: No license exist for this installation Exception: UiPath.Licensing.Library.Extended.Exceptions.NotLicensedException: No license exist for this installation
at UiPath.Licensing.Library.Extended.Implementation.OnlineLoader.UpdateAsync(IDictionary2 userMetadata, ProxySettings proxySettings) at UiPath.Licensing.Library.Extended.Implementation.LicenseProvider.UiPath.Licensing.Library.Extended.ILicenseProvider.UpdateOnlineLicenseAsync(IDictionary2 userMetadata)

Have you ever faced this kind of issue?
Do you know how to fix that?

1 Like

Hello @robert.ozog!

It seems that you have trouble getting an answer to your question in the first 24 hours.
Let us give you a few hints and helpful links.

First, make sure you browsed through our Forum FAQ Beginner’s Guide. It will teach you what should be included in your topic.

You can check out some of our resources directly, see below:

  1. Always search first. It is the best way to quickly find your answer. Check out the image icon for that.
    Clicking the options button will let you set more specific topic search filters, i.e. only the ones with a solution.

  2. Topic that contains most common solutions with example project files can be found here.

  3. Read our official documentation where you can find a lot of information and instructions about each of our products:

  4. Watch the videos on our official YouTube channel for more visual tutorials.

  5. Meet us and our users on our Community Slack and ask your question there.

Hopefully this will let you easily find the solution/information you need. Once you have it, we would be happy if you could share your findings here and mark it as a solution. This will help other users find it in the future.

Thank you for helping us build our UiPath Community!

Cheers from your friendly
Forum_Staff

I’m having this same issue. Sometimes I get the message @robert.ozog is receiving, and other times I get the message in the picture below.