Assignment 1 Level-3 Failed

My workflow is fine but still it is showing failed 0/100.
and showing completed items 20 and correct items 0
kindly help me. i am stuck in this problem for quite few days

Hi @parth65,
Welcome to the Community!
Are you sure that all data are ok? Remember that generating SSH is case sensitive. Try to get data from one of the work items and generate SSH manually and compare it with the key generated by workflow (written in commentary). Are those the same?

i havent checked that yet

@parth65

Please have a look on this.
Please verify once , clientInfo are extracted without space. So please use trim activity.

Regards,
Ahtesham

1 Like

I am sending my workflow just see it (moderated)

Hi @parth65

Try uploading the same using video upload!!!
It would work for you :slight_smile:

Cheers and have a good day :slight_smile:

1 Like

Whole thing about academy is to learn and check and learn again. You should try debugging, searching on forum, checking once again with walkthrough attached to the assignment etc.

Please don’t share whole projects. Those are made for everyone to learn about RPA stuff. Somebody could use this to pass the test.

2 Likes

Hi @parth65,

i was typing message for you to delete uploaded file. :slight_smile:

Anyway i looked at your file.
Please make your correction over this place and hope it will work.

Regards,
Ahtesham

1 Like

else everything was right?

sorry i have not checked that , but this is common area where people fail in this assignment so directly jumped to info extraction to verify if this is properly extracted or not .

Please try once , if you face further issue please revert.

Regards,
Ahtesham

so, i have to create these as variables or directly type the trim activity in it.

Its showing that it is not declared, as i have to type in SHA 1 folder under SHA1 online_ get hash code

Its showing that it is not declared.

Sorry i didn’t get where and what , it is showing as not declared.
If you could put snippet it could be helpful

Regards,
Ahtesham

The trim function which you have recommended to put in that argument section under in_hash in value when i am typing that function it is giving an error and showing the function is not declared

The trim function which you have recommended to put in that argument section under in_hash in value when i am typing that function it is giving an error and showing the function is not declared.


This is the error which is showing.

Sorry , i havent type trim function else the error is same

dear @parth65
check this out.
UIPath Level3 Assignment 01 - #3 by Vidwa

thanks.