Activation Error - "License Status: Product Inactive"?

I am having the same issue! Worked fine till today now I am getting this:
Activation failed with error: 0
Error description: No Error
License status: Product Inactive

Same issue exactly. I tried renewing at UiPath, and received a message that my license had been reactivated. The problem started for me at approximately 13:00 MST.
Same error(s) at 14:20 MST.
Obviously I am not alone here. Hopefully someone at UiPath will reboot the licensing server.

It happened after taking the test for RPA Developer - Foundation Training, Lesson 3.

Activation failed with error: 0
Error description: No Error
License status: Product Inactive

Device ID: [hidden]
Computer: [hidden]
User Name: [hidden]

I just downloaded the Community Edition and am having the same endless-loop, Activation Failure…experience recounted, above. I just wanted to add a note that this must be widespread…

I am facing the same issue all of a sudden today. What happened?
Here is the info of Error

Activation failed with error: 0
Error description: No Error
License status: Product Inactive

Device ID: rl2gdTe7LonQ/aRgzmOs
Computer: DESKTOP-TO01P2O
User Name: sreek

Please do the needful.

Looks like some issue with UIpath Licensing server. all our production robots, test robots and also Studio is not working from last 4 hours.

has anyone got any response yet???

Regatrds,
Nishant

Nishant, I agree. It must be the licensing server.
Here are links to recent, related posts.

Regards,
burque505

@NishantR what error do you get?

Hi, we have purchased the valid license and it has expire date at 23.3.2018. But now we are also getting “Product inactive” error in production machine. All robots were stopped working. Could you please help me to solve the issue.

License Expire Message - Copy

Hi there…
Here is the error . you can also check Request #67513

Activation failed with error: 0
Error description: No Error
License status: Product Inactive

Device ID: *********1XLZ
Computer: ******AAB
User Name: ***

@badita . let me know if you need any details. i have also created support ticket…
this seems like everyone is having problem with license.

yes. looks like an issue with the licensing server.
we’ll take care of it. so…it happens in production too.

1 Like

@badita… Thank you !!! yes it is Impacting production as well…
looking forward for speedy fix.

@badita, thanks for stepping in.

My company has purchased the UiPath license, but suddenly today I am prompted to activate a licence, or to start a trial again. When trying to start a new trial, I was prompted the above error.

Good luck with the speedy fix! (much needed to keep our day job going)

it should be fixed. could someone confirm that we are up again?

Working for me now.

1 Like

@badita Yessir! Good to go! Thank you for the help

Best

@badita, Thanks indeed, working here at 16:17 MST August 27 2017. Greatly appreciated.

Yes it worked for me too. Thanks!

Hi

The issue has not been fixed for the licensed Uipath.

From yesterday afternoon, the UiPath of which we have bought and activated a license key suddenly prompted me to either Start a Trial, or to Activate a License Key again. When trying to start a trial, I was shown an error saying this device already has a previous license key activation.

It looks like some of the previous license activation details have been forgotten by the license server…