A Internal Error has Occured - Whenever Attempting to run in Debug Mode

Hi Team,

Machine Info :
Studio Pro 2021.4.3 - 5/10/2021
Community License
EXE Installer

License Provider: Internal
Activation ID: UIP-16f97bcb3e
Update Channel: Preview
Microsoft Windows 10 Home Single Language 64-bit
5.0.4

Issue 1
Whenever I am trying to Run a Automation in Debug Mode - I am Getting the below Error . Even After Multiple Restart and Reinstall of Studio, Same Error.

Issue 2
If I choose to Click Later - Then it Works , However the Output Panel is Missing. The Automation Runs Proper in Run Mode.

21.4.3+Branch.master.Sha.7d66317b828533c43b8fc299ec1cfdc22a138bc2

An internal error has occurred. It is recommended to restart UiPath Studio.

Error: System.ArgumentException: Cannot dock to the side of an auto-hide target. (Parameter ‘target’)
at ActiproSoftware.Windows.Controls.Docking.ToolWindow.Dock(IDockTarget target, Side side)
at UiPath.Studio.Shell.Views.MainWindow.EnsureToolWindowIsInVisualTree(IToolWindow tool)
at UiPath.Studio.Shell.Views.MainWindow.EnsureAllToolWindowsAreInTheVisualTree()
at UiPath.Studio.Shell.Views.MainWindow.<>c__DisplayClass51_0.b__0()
at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(Delegate callback, Object args, Int32 numArgs)
at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatchWhen(Object source, Delegate callback, Object args, Int32 numArgs, Delegate catchHandler), HResult -2147024809

Thanks,
Mukesh

Hello @mukeshkala!

It seems that you have trouble getting an answer to your question in the first 24 hours.
Let us give you a few hints and helpful links.

First, make sure you browsed through our Forum FAQ Beginner’s Guide. It will teach you what should be included in your topic.

You can check out some of our resources directly, see below:

  1. Always search first. It is the best way to quickly find your answer. Check out the image icon for that.
    Clicking the options button will let you set more specific topic search filters, i.e. only the ones with a solution.

  2. Topic that contains most common solutions with example project files can be found here.

  3. Read our official documentation where you can find a lot of information and instructions about each of our products:

  4. Watch the videos on our official YouTube channel for more visual tutorials.

  5. Meet us and our users on our Community Slack and ask your question there.

Hopefully this will let you easily find the solution/information you need. Once you have it, we would be happy if you could share your findings here and mark it as a solution. This will help other users find it in the future.

Thank you for helping us build our UiPath Community!

Cheers from your friendly
Forum_Staff

Hi @mukeshkala

Could you maybe send me the output from the
image
via a PM?

Also, a does it also happen on a new project?

Hi @mukeshkala, also, apart from the DiagTool report, it would be really helpful to know the following details:

  • are you using Windows with a Windows Display Language that is different than English? If yes, can you please specify which one?
  • could you please show us a screenshot of how Studio looks before running the project in Debug mode? it would be interesting to know where the Output panel is present and if it is pinned or not.
    Thank you very much!

Hi @loginerror @coramia ,

Thank you for the response.

The Windows Display Message is Set to English , The Output panel is available before Debug - Even if i Pin it , During Debugging the Panel in Not available , Once the Execution is completed , then it is visible…

**The Issue is Resolved now - What I Did **

  1. Uninstalled Uipath Studio.
  2. Deleted %Temp%
  3. Deleted %AppData%
  4. Deleted UiPath Folder from %Roaming% and %Local%
  5. Restarted Machine
  6. Reinstalled Studio .

Prior to this , I was Directly installing without cleaning up the mentioned folder.


Mukesh

2 Likes